Verkeershinder Van Rijckevorselweg

Verkeershinder Van Rijckevorselweg
De eerste twee weken van september is de Abram van Rijckevorselweg afgesloten voor alle verkeer vanaf het Capelseplein tot de Couwenhoekseweg. De afsluiting kan leiden tot flinke verkeershinder. Het verkeer wordt omgeleid via de Hoofdweg en de Prins Alexanderlaan.

Kruisingen
De afsluiting duurt van maandag 1 september tot en met zondag 14 september. De kruispunten krijgen extra opstelstroken en nieuwe verkeersregelinstallaties, zodat het verkeer straks vlotter door kan stromen. Ook wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Het gaat om de kruispunten van de Abram van Rijkckevorselweg met de Slotlaan/Schenkelsedreef, Riviersweg/Kanaalweg en de kruispunten van de ’s-Gravenweg met de Schenkelsedreef en de Kanaalweg.

Oversteken
Gedurende de afsluiting van de Abram van Rijckevorselweg is het wel mogelijk de Abram van Rijckevorselweg over te steken bij de kruisingen Slotlaan/Schenkelsedreef en Rivierweg/Rivierweg. Van 5 tot en met 7 september zijn ook de Kanaalweg en de Rivierweg afgesloten voor alle verkeer. De Schenkelsedreef en de Slotlaan zijn 11 tot en met 14 september dicht. Vanuit Nieuwerkerk wordt het verkeer omgeleid via de Hoofdweg en de Prins Alexanderlaan naar het Capelseplein. Vanuit Rotterdam rijdt het verkeer vanaf het Capelseplein via de Prins Alexanderlaan en de Hoofdweg.

kaart-wegopbreking-rijckevorselweg-groot

 Bron: website van de gemeente Capelle aan den IJssel.