Vertrouwd in de regio

Erasmusbrug. Ons kent ons: vertrouwde bedrijvenOnderstaande linken verwijzen naar de internetsite’s van andere vertrouwde regionaal werkende bedrijven die aan wonen en klussen gerelateerd zijn.

Let op:

  1. Van den Dool tuinmaterialen is niet verantwoordelijk voor enige uiting van, of werk uitgevoerd door onderstaande bedrijven.
  2. De betreffende logo’s, merken en merknamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
  3. Van den Dool tuinmaterialen is niet verantwoordelijk voor onderstaande informatie. Wijzigingen, typ- en afdrukfouten voorbehouden.

Klik op de nevenstaande logo’s om naar de betreffende site te gaan.

 

Logo van der DussenTuinplantencentrum van der Dussen
Tuinplantencentrum van der Dussen is een veelzijdig tuincentrum met een specialisme in tuinbeplanting. Naast een groot assortiment groen hebben wij een leuke sortering tuinpotten van aardewerk tot clay-fiber en kunststof, woon-tuindecoratie, tuinonderhoud producten, water- en vijverafdeling, bloem- en plantarrangementen en kamerplanten. Van der Dussen kenmerkt zicht door de goede kwaliteit prijs verhouding en heeft veel kennis in huis om u het beste tuinadvies te geven. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment buitenplanten en ook hoveniers halen hier hun beplanting. En op onze bloemen- en decoratieafdeling vindt u allerlei moois voor binnen. Van harte welkom.

logo zwinkelsTuincentrum Zwinkels
Welkom bij het grootste groencentrum van Rotterdam. Een wisselend aanbod van in Nederland en andere Europeese landen gekweekte heesters, struiken en vaste planten staan klaar om uw tuin op te sieren. Een ruime keuze van allerhande tuingereedschappen en meststoffen gaat het u gemakkelijker maken bij het tuinieren. Het vernieuwde aanbod potterie zal op uw terras of balkon zeker niet misstaan. Op de decoratieafdeling hebben we gezellige decoraties om te combineren, zoals potten en schalen en waxineglaasjes maar ook grote gezellige windlichten en kaarsen. Haal de warmte  in huis en geniet van de warme tinten. Elke week komen er nieuwe decoraties binnen op uw tuincentrum. Nieuwsgierig geworden, kom dan snel langs op onze decoratieafdeling…

slingerland logo_homeSlingerland Bloemen & Planten | Accessoires | Creatief
Slingerland Bloemen & Planten | Accessoires | Creatief staat bekend om verse bloemen en planten en een ruim assortiment. Onze sfeerafdeling is gericht op eigentijdse collectie zoals u ook kunt zien op de foto’s op onze website. Elke week komen er nieuwe artikelen binnen van gerenommeerde merken. We vinden het een uitdaging om onze klanten te inspireren. U bent van harte welkom op ons tuincentrum aan de Ommoordseweg in Rotterdam.

Logo_Vermeer_PMSVermeer Verhuizingen
Vermeer Verhuizingen is het meest bekende en gerenomeerde verhuisbedrijf van de regio Capelle a/d IJssel e.o. Vermeer Verhuizingen kan bogen op een jarenlange verhuiservaring en is in de regio een begrip als een van de oudste bedrijven in Capelle a/d IJssel. Daarnaast zijn wij natuurlijk toch met de tijd meegegaan en gebruiken uitsluitend modern materiaal. Particuliere verhuizingen zijn onze specialiteit maar een kantoorverhuizing wordt ook met de meeste zorg door ons uitgevoerd. Als uw nieuwe woning nog niet klaar is maar u toch al uit uw huidige woning moet vertrekken kunnen wij uw inboedel tijdelijk op een veilige plek voor u opslaan.

twigt interieur en kleurTwigt interieur & kleur
Wat er ook buiten gebeurt, ons huis is onze basis. Een veilige haven en onze belangrijkste bron van warmte en geborgenheid; een levendige, maar ook rustgevende omgeving. Ons huis moet aangekleed zijn met mooie stoffen en materialen in een stijl die de sleur van alle dag doorbreekt. Een unieke stijl, want de inrichting van een huis moet afgestemd zijn op de mensen die er in leven. Daarom bestaat er geen juiste oplossing, er is alleen een oplossing die juist is voor ú. Deze vinden is niet moeilijk, vertrouw op uw smaak en volg uw instinct. Kiezen doet u zelf, wij helpen u met het beste advies. Samen brengen we kleur in uw interieur!

Bezemer timmerwerkenBezemer timmerwerken
Wij verrichten montagewerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van kozijnen en dakramen, het monteren van zonwering en het realiseren van complete badkamers en interieurs. Wilt u uw houten gevelbekleding laten vervangen door kunstof dan kunnen wij dit voor u realiseren. Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is belangrijk om de levensduur te verlengen. Daarbij kunnen wij ook uw hang en sluitwerk vervangen zodat uw woning weer helemaal aan de inbraakwerende normen voldoet. Kortom voor de meest voorkomende timmerwerken kunt u bij ons terecht.

Heuvelman zand en grondHeuvelman zand en grond
Wij leveren alle soorten zand, grond, grind-, sier- en verhardingsproducten. Daartoe beschikken we over een grote verscheidenheid aan vrachtwagens, mobiele kranen, shovels en een mobiele trommelzeef. Zo krijgen we elk gewenst product op de juiste tijd op de juiste plaats. Naast de levering aan bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, hoveniers en waterschappen, worden ook particulieren bediend. Dat kan door aan huis af te storten of door te leveren in big bags of men komt langs met de aloude kruiwagen en/of aanhangwagen.

reijmlogoReijm Groep B.V. – voordelige-container.nl
Bent u bezig met een verbouwing of wilt u op een gemakkelijke manier uw groen- of bedrijfsafval laten ophalen? Huur een voordelige afvalcontainer! Wij garanderen een scherpe prijs, snelle levering (binnen 24 uur) en bieden uitstekende service. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en omgeving. Een voordelige container bestellen kan online of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat de juiste container zo snel mogelijk wordt geplaatst en vervolgens op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald. Wij verhuren afvalcontainers in alle soorten en maten en voor diverse afvalstomen.

JP Meubelbouw | buitenmeubelsjpmeubelbouw-logo
De producten van JP Meubelbouw zijn gemaakt van hout in combinatie met steen en beton. Wij ontwerpen en maken meubels voor buiten op maat naar wensen en ideëen van de klant. Dus wij leveren een uniek product. De verschillende houtsoorten die wij gebruiken zijn geschikt voor buiten. Denk hierbij aan: hardhout, douglas en vuren. Alle producten worden zo nodig behandeld voor een langere levensduur. U kunt denken aan een white wash in diverse kleuren of een blanke beschermingslaag zodat u de kleur van het hout blijft zien.

De Waterkruiwagen en Easyliftlogo waterkruiwagen
Met De Waterkruiwagen op de bouw, op de manege, in de tuin of bij evenementen brengt u water precies daar waar u het nodig heeft! En met de Easylift is het nooit meer tobben met het (ver)leggen van grote zware tegels! Twee slimme producten om het leven van een tuinier/hovenier makkelijker te maken.

logo kasverhuurkasverhuur.nl
Bijna alles is mogeljik in een kas. Hang kunst op en je hebt een tijdelijk atelier. Tap er bier in en je hebt de gezelligste bar van ‘t land. Praat er in met elkaar en het fungeert als vergaderruimte. Leg er koopwaar in en er is een winkel geboren. Waar kan je een kas eigenlijk niet voor gebruiken? En: We zijn zo snel, niet normaal! De kas bouwen we in een mum van tijd op, afhankelijk van het formaat. Hoe groter, hoe langer het duurt. Dat wel. En zo snel als ie stond, nog sneller is ie weer weg.

do dakwerken logoDO Dak & Zinkwerken
Geen woorden maar daken! André den Ouden van DO Dak & Zinkwerken is uw man voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud van uw dak. Moet er aan het dak van een paar M2 van uw carport, van uw complete woning met alles erop en eraan, of van uw bedrijfspand (onlangs een werk van 26800 M2 afgerond) gewerkt worden, dan bent u bij DO Dak & Zinkwerken aan het juiste adres. Neem direct contact op via 06-26310602 of dodakwerken@gmail.com, of kijk op de facebookpagina (klik op het logo).

hl_logoHerbalife | Marian den Ouden
Herbalife is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf dat zijn producten uitsluitend verkoopt via een groot netwerk van onafhankelijke Members in meer dan 90 landen. Hun producten worden ondersteund door de wetenschap en bevatten onder meer proteïneshakes en -snacks, vitamine- en voedingssupplementen, sport-, energie- en fitnessdranken en huid- en haarverzorgingsoplossingen.
Voor informatie over en ondersteuning bij het gebruik van Herbalife producten of informatie over gewichtsbeheersing en vitaliteit is Marian den Ouden de Member voor onze regio. U kunt haar bereiken via 06-55827906. Meer informatie kunt u vinden op haar facebookpagina en op haar website (klik op het logo).

Top