Megategels Oud-Hollands (private-label)

Toepassing tuinhoutAlle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Megategels Oud-Hollands
De naam Megategel laat weinig aan de verbeelding over. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. Door zijn verrassende afmetingen en strakke vormgeving is deze tegel daarenboven erg geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. De Megategel kan echter nog veel meer. Zo is hij ideaal om kleinere volumes in een oogopslag gelijk een volumineus uitzicht te geven. Een buitenterras krijgt dankzij de Megategel een enorme visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die het gamma Megategels Oud-Hollands het best typeren.

Eigenschappen Megategels Oud-Hollands
De Megategels Oud-Hollands zijn van een geheel eigen soort. Door hun eenvoudige en degelijke ‘hand-made’ look, en wat wisselende maatvoering, geven ze een luxe en decoratieve uitstraling aan de tuin. De deklaag vertoont zogenoemde trilgaatjes, kleine putjes van luchtbelletjes die tijdens het productieproces naar boven komen. Deze trilgaatjes geven de tegels een klassiek aanzicht. Tijdloze tegels die, door hun eenvoud en rustige kleurstelling, aan menig ontwerp een bijzondere uitstraling geven. Mooi verwerkt en doordacht ingepast in het ontwerp geven deze tegels een heel chic resultaat. Eventueel gecombineerd met onze gebakken straatklinkers komen ze helemaal tot hun recht en verfraaien ze al menige tuin. Laat u verrassen door deze ‘nieuwe klassieker’.

De Megategels Oud-Hollands zijn leverbaar in o.a.: 50/50, 60/60, 40/80, 80/80, 50/100 en 100/100 en veelal in verschillende diktes. Op bestelling zijn er nog een aantal afwijkende maten leverbaar, prijzen op aanvraag. Megategels Oud-Hollands, de tuinarchitecten zijn er helemaal weg van!

terras 01Bijpassend zijn er diverse elementen zoals randen, bielzen, muur- en stapelblokken en trede-elementen te verkrijgen. Deze elementen zijn ook mooi te combineren met vele andere sierbestratingsmaterialen.

Megategels Oud-Hollands zijn vlakke sierbetontegels, met trilgaatjes in de deklaag, zonder facet, met iets tapse zijden. De tegels zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat). De mogelijkheid van kalk-uitbloei is bij deze serie nadrukkelijk aanwezig.

Deze pagina is in ontwikkeling. Een overzicht van het uiteindelijke assortiment (onderstaand is onder voorbehoud) en de prijzen volgen nog, evenals de presentatie op ons bedrijf. We houden u op de hoogte!

Steenstore© | TIPS: Deze tegels mogen niet afgetrild worden. Voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Megategels Oud-Hollands is een private-label serie van Steenstore© | Van den Dool.
Meer soorten Megategels vindt u op de pagina Stone & Style.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

oud hollands zwart

oud hollands grijs

MTOH Carbone (zwart) MTOH Gris (grijs) MTOH Turf (donker bruin)
Leverbaar in
50/50/5, 60/60/5,
80/80/5, 100/100/5,
25/100/6, 50/100/6, Wildverband
Overige maten en diktes op aanvraag
Leverbaar in
50/50/5, 60/60/5,
80/80/5, 100/100/5,
Wildverband

Overige maten en diktes op aanvraag
Leverbaar in
50/50/5, 60/60/5,
80/80/5, 100/100/5
Overige maten en diktes op aanvraag
Vanwege de grote vraag bij onze leverancier kan het voorkomen dat er op bepaalde soorten een levertijd zit, we informeren u graag.

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2017 (overzicht van de meest gangbare maten)
Bestellen kan per stuk/laag. Wanneer een volle pallet op een aantal stuks wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Top