Megasmooth

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Megasmooth
De naam Megasmooth laat weinig aan de verbeelding over. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. Door zijn verrassende afmetingen en strakke vormgeving is deze tegel daarenboven erg geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. De Megasmooth kan echter nog veel meer. Zo is hij ideaal om kleinere volumes in een oogopslag gelijk een volumineus uitzicht te geven. Een buitenterras krijgt dankzij de Megasmooth een enorme visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die het Megasmooth gamma van Stone & Style het best typeren.

Eigenschappen Megasmooth
Voor het Megasmooth gamma gingen de ontwerpers van Stone & Style inspiratie opdoen binnen een industriële omgeving waar men beton in zijn meest pure vorm gebruikt. Het resultaat: de streelzachte Megasmooth tegel die met zijn rijke looks en royale afmetingen een absoluut succesnummer is bij Stone & Style. Het is ook een ‘levende’ tegel die met de jaren steeds subtielere kleurschakeringen gaat tentoonspreiden en zo druppelsgewijs zijn ware aard laat zien.

Een geheimpje: de ‘Megasmooth’ is bovendien heerlijk om met blote voeten over te lopen en voelt zich daardoor eveneens perfect thuis in de buurt van waterpartijen.

De Megasmooth collectie zorgt ervoor dat elk buitenproject een exclusieve, hoogwaardige en harmonieuze uitstraling krijgt.

Megasmooth tegels zijn vlakke, zijde-zachte, slijtvaste sierbetontegels, met mini-facet, zonder afstandhouder. Ze zijn geschikt voor terras en pad.

Steenstore© | TIPS: Deze tegels mogen niet afgetrild worden. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of zilverzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Megasmooth is een serie uit het assortiment van Stone & Style.
Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Grey Velvet

Blue Velvet

Cream Velvet

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2017
Bestellen kan per volle laag. Wanneer een volle pallet op een aantal lagen wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Top