Sierbetontegels

Storplattor 60/60/4 Skiffer Grädde en Gravit svartKenmerken
Onder sierbetontegels verstaan we de luxere soorten tegels (tot 5 cm dik). Het zijn veelal tegels met een deklaag waarin natuursteensplit is verwerkt, daardoor zijn ze meer kleur- en slijtvast. De meeste hebben een gestructureerde en/of een gestraalde deklaag waardoor de tegels chique overkomen. Geborstelde tegels zijn nog een keer behandeld in een borstelmachine zodat de deklaag wat zachter aanvoeld. De veelal (mat)gecoate tegels hebben een behandeling gekregen waardoor ze minder vocht en vuil opnemen en ook minder snel groen worden. Ze zijn makkelijker in het onderhoud en hebben ook wat warmere en diepere kleuren.

Assortiment
De keus in dit assortiment is enorm groot: vlakke en structuur deklagen in effen en gevlamde kleuren. Vaak is het zeer goed mogelijk om binnen de diverse serie’s een mooie combinatie te maken met twee contrasterende kleuren of juist meer een tint-op-tint combinatie voor als u het wat rustiger wilt. En er is een groot aanbod aan formaten, zoals 40/40, 40/60, 40/80, 50/50, 30/60, 60/60 en diverse wildverbanden. Nieuw voor dit seizoen zijn een flink aantal grootformaat tegels van 40/80 en 80/80, en er zijn er zelfs van 100/100. Dat is typisch Steenstore© | Van den Dool, die grote keuze!

Sierbetontegels: voor luxe terrassen de juiste keuze. Serie’s: Paseo en Esplanada, Gallia, Baldolux en Dorset paving, Palace tiles, een deel van het uitgebreide StoneWish assortiment (zie overzicht), Smartton vlak, Smartton Wave, Smartton VintageMysticoFurora, AxentaRiva en Mondo-X tegels en meer…