stone-style.nl megategels

logo stone en styleIntroductie Stone & Style
The way to your dreams

Binnenkort bij Steenstore© | Van den Dool, nu al via de website te bewonderen.

Deze pagina is in ontwikkeling. Een overzicht van het uiteindelijke assortiment (onderstaand is onder voorbehoud) en de prijzen volgen nog, evenals de presentatie op ons bedrijf. We houden u op de hoogte!

Ebema, toonaangevend producent van o.a. (sier)bestratingsmaterialen, zet z’n tuingamma in de markt onder de naam Stone & Style. En Steen (met een hoofdletter, want Mega) is het en Stijl heeft het! Stone & Style is koploper in het produceren van grootformaat sierbestrating in een mooie waaier aan soorten en kleuren.

Producten
Hun toppers zijn de Megategels Carreau en Klinkers Carreau+, de Klinkers Cassiai+, de Megategels Rockstone en de Klinkers Rockstone+ en de Megasmooth tegels, steeds met de bijpassende kantopsluiten en aanvullende materialen. De producten kenmerken zich door de mooie afwerking en de hoge dichtheid. De ton-sur-ton kleuren lenen zich perfect voor het maken van mooi op elkaar afgestemde kleurvakken. 
Ook voeren we een private-label serie Megategels Oud-Hollands, die met z’n ‘hand-made’ look een perfecte aanvulling is op bovenstaande serie’s, en een private-label serie keramische tegels: Megategels Ceramica.
Naast genoemde soorten is er een heel assortiment Eco Solutions waterpasserende bestratingsmaterialen beschikbaar.

Eigenschappen
Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze. Naast de genoemde deklaag materialen voeren we ook nog de private-label lijnen Megategels Oud-Hollands en Megategels Ceramica. We kunnen u er van alles over vertellen, van harte welkom!

steenstore van den dool logo voor strooifolderDealer
Omdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze tegels en stenen hebben we ons, zolang als deze soorten bestaan, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Stone & Style, een van onze ‘hofleveranciers’, is een merk dat zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soorten.

Megategels Carreau
100/100/6 Naturel Gris
Megategels Rockstone
100/100/6 Blue Steel
Klinkers Rockstone 20/30/6
Silver en Diamond

Top

Het Stone & Style assortiment omvat een uitgebreid aanbod aan sierbestratingsmaterialen, van degelijk tot hoogwaardig. De serie’s die ze voeren zijn:

Uw tuin laten aanleggen?Product informatie-bladen
Megategels en Klinkers van dezelfde serie staan bij elkaar op één pagina, zo heeft u steeds een compleet overzicht van de maten en kleuren die binnen een serie beschikbaar zijn.

Megategels
Megategels Rockstone
Megategels Carreau
Megasmooth

Klinkers
Klinkers Rockstone+
Klinkers Carreau+
Klinkers Cassaia+

Eco Solutions
Complete gamma

Private-label
Megategels Oud-Hollands (private-label)
Megategels Ceramica (private-label)

Daarnaast voeren we alle benodigde kantopsluitingen en betonwaren voor de tuin. En natuurlijk een ruime waaier aan keramische tegels, gebakken klinkers van Bylandtnatuursteen tegels, natuursteensplit en -keien.

Hier vindt u de Stone & Style brochure (pdf)
Hier vindt u de Eco Solutions brochure (pdf)

U kunt de brochure’s ook meenemen vanaf ons bedrijf, om er thuis, lekker relaxt op de bank, doorheen te bladeren en uitgebreid inspiratie op te doen.

Hier vindt u de site van Stone & Style.

Plannen om je tuin of oprit om te toveren in een echt plaatje? Kom dan naar de Stone & Style specialist voor informatie en inspiratie. Wij kunnen u het uitgebreide assortiment laten zien en u er alles over vertellen. Van harte welkom!

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool.

Top