Megategels Carreau en Klinkers Carreau+

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Megategels Carreau en Klinkers Carreau+
De naam Megategel laat weinig aan de verbeelding over. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. Door zijn verrassende afmetingen en strakke vormgeving is deze tegel daarenboven erg geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. De Megategel kan echter nog veel meer. Zo is hij ideaal om kleinere volumes in een oogopslag gelijk een volumineus uitzicht te geven. Een buitenterras krijgt dankzij de Megategel een enorme visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die het Megategel gamma van Stone & Style het best typeren.

Ook is er in de Carreau uitvoering een uitgebreide waaier aan klinkerformaten leverbaar. Hierdoor is er een samenhangend assortiment beschikbaar waarmee de gehele buitenruimte aan te kleden is.

De kwaliteit kan je afzien aan de afwerking, zo zie je steeds een chique fijne structuur en hebben ze een mooie verdichte deklaag. En, niet zichtbaar maar wel een pluspunt, ze hebben ten opzichte van de producten van andere fabrikanten een zeer hoge dichtheid van de kern, ze wegen bij eenzelfde dikte dan ook zwaarder. Al met al redenen genoeg om voor de Megategels en klinkers van Stone & Style te kiezen.

Eigenschappen Carreau serie
De Megategel Carreau en de Klinkers Carreau+ zijn stenen van formaat die verkrijgbaar zijn in een uitgebreide waaier aantrekkelijke kleuren. Door hun egale oppervlak en strakke look voelen ze zich helemaal thuis in trendy, eigentijdse tuinontwerpen. Dankzij het zeer hoge gehalte kleurpigmenten behouden ze bovendien jarenlang hun warme, diepe tinten. De Megategels Carreau en Klinkers Carreau+ zorgen voor een perfecte synergie tussen de sfeer binnenshuis en het karakter van de buitenruimte, zo geven ze elk tuinontwerp een robuuste en klassevolle uitstraling.

Megategels Carreau en Klinkers Carreau + zijn vlakke, slijtvaste deklaagstenen, met mini-facet, met afstandhouder (afhankelijk van de maat). Ze zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat).

Steenstore© | TIPS: Aftrillen mag tot max. de maat 20/30 en alleen met een rubbermat onder de trilmachine. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Megategels Carreau en Klinkers Carreau+ zijn serie’s uit het assortiment van Stone & Style.
Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Gris Naturel

Arduna

Carbon

Grand Blanc

Turf

Latte

Tricolore-Cendre

Tricolore-Panache

   
Marbre-Gris

Marbre-Brun

   

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2017
Bestellen kan per volle laag. Wanneer een volle pallet op een aantal lagen wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Top