60 Plus Soft Comfort (3.0) stenen en tegels

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

De 60 Plus Soft Comfort (3.0) producten zijn vlakke (60/60/4 ook met gewelfd Leisteen motief), slijtvaste deklaagstenen en -tegels, met klein facet, beperkt geborsteld en beperkt geïmpregneerd, met afstandhouder. Ze zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat).

Steenstore© | TIPS: Aftrillen mag tot max. de maat 20/30/6, en alleen met een rubbermat onder de trilmachine. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

60 Plus Soft Comfort is een serie uit het Excluton assortiment, en de eenvoudiger variant van de 60 Plus Finish Comfort (4.0) serie.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Tussen de verschillende formaten kunnen tintverschillen voorkomen, houdt hiermee rekening als u die wilt gaan combineren.

Violetto

Giallo

Grigio

Nero

 

Grezzo

 Ivory Misto  

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2018
Bestellen kan per volle laag. Wanneer een volle pallet op een aantal lagen wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Dit assortiment wordt voor 2018 compleet vernieuwd, als het overzicht met de formaten en prijzen beschikbaar is wordt dat hier zo snel mogelijk geplaatst.

Top