Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+
De naam Megategel laat weinig aan de verbeelding over. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. Door zijn verrassende afmetingen en strakke vormgeving is deze tegel daarenboven erg geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. De Megategel kan echter nog veel meer. Zo is hij ideaal om kleinere volumes in een oogopslag gelijk een volumineus uitzicht te geven. Een buitenterras krijgt dankzij de Megategel een enorme visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die het Megategel gamma van Stone & Style het best typeren.

Ook is er in de Rockstone uitvoering een uitgebreide waaier aan klinkerformaten leverbaar. Hierdoor is er een samenhangend assortiment beschikbaar waarmee de gehele buitenruimte aan te kleden is.

De kwaliteit kan je afzien aan de afwerking, zo zie je steeds een chique fijne structuur en hebben ze een mooie verdichte deklaag. En, niet zichtbaar maar wel een pluspunt, ze hebben ten opzichte van de producten van andere fabrikanten een zeer hoge dichtheid van de kern, ze wegen bij eenzelfde dikte dan ook zwaarder. Al met al redenen genoeg om voor de Megategels en klinkers van Stone & Style te kiezen.

Eigenschappen Rockstone serie
De Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+ hebben een fijn structuur oppervlak en een luxe uitstraling. Ze schitteren niet alleen door hun elegante uitzicht maar ook door het gebruik van premium natuursteengranulaten als blauwe hardsteen, graniet, basalt en porfier. Na productie ondergaan ze een bijzondere ‘uitwasbehandeling’, waardoor de rijke schakeringen van de gebruikte natuursteengranulaten optimaal tot hun recht komen. Bovendien verzekert dit productieproces de kleurvastheid van de Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+.

Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+ zijn vlakke, kleur- en slijtvaste, fijn uitgewassen deklaagstenen, met mini-facet, met afstandhouder (afhankelijk van de maat). Ze zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat).

Steenstore© | TIPS: Aftrillen mag tot max. de maat 20/30 en alleen met een rubbermat onder de trilmachine. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Megategels Rockstone en Klinkers Rockstone+ zijn serie’s uit het assortiment van Stone & Style.
Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Rockstone Silver

Rockstone Blue Steel

Rockstone Diamond

Rockstone Dark

 
Rockstone Dim Grey
genuanceerd

Rockstone Black

Rockstone Big White

 

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2017
Bestellen kan per volle laag. Wanneer een volle pallet op een aantal lagen wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Top