redsun.nl

LOGO REDSUNREDSUN is toonaangevend leverancier van (eigen productie) beton, keramiek en natuursteen voor tuin of openbare ruimte. Zij bieden een omvangrijke collectie kwaliteitsproducten om aan een breed scala aan wensen te kunnen voldoen.

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Redsun, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort.

The Collection Living Outside Redsun

The Collection by Redsun
Hun top-collectie presenteert Redsun onder de noemer: THE COLLECTION | Living outside. The Collection is een uitgebreide lijn met luxe deklaagstenen. Deze onderscheid zich ten opzichte van andere door z’n mooie uitstraling en de verschillende deklagen die slijt- en kleurvast zijn.

The Collection omvat de volgende serie’s: Smartton (vlak), Smartton (Nature) Wave, Smartton Vintage (vanaf nu Eliton), Eliton XXS en Eliton Linea (voorheen Smartton Vintage), Eliton Supreme en Ageton Nature Wave.

WP_003082

Daarnaast heeft Redsun een groot aantal serie’s, die van voordelig tot hoogwaardig, het verdere aanbod aan sierbestrating afdekken: Premiton Linea*, Premiton*, Natura en Retro Natura, Tumbelton, volgen nog meer…
*) Nieuw (wordt binnenkort gepresenteerd).

Demiton, Demiton Extra, Everton, Everton Camelot, Kaiserstone Extra en Luxaton Skin.
*) UITLOPEND RICHTING HERFST 2017, LEES HIER MEER…

Om het assortiment compleet te maken is er ook een groot aanbod aan gebakken klinkers van Bylandtkeramische tegels en natuursteen tegels.

En voor de afwerking hebben ze alle benodigde kantopsluitingen en muurstenen en een groot assortiment natuursteen split en keien.

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Redsun.