Plana

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

LET OP: VANAF 1 FEB. 2017 WORDT DEZE SERIE NIET LANGER ONDER DEZE NAAM GEVOERD, MAAR MAAKT, ONDER EEN ANDERE NAAM, DEEL UIT VAN HET UITGEBREIDE STONEWISH ASSORTIMENT.

Plana zijn vlakke, door-en-door stenen, zonder facet met licht ruwe randen, zonder afstandhouder. Ze zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat).
*) Voor de oprit alleen bij 6 cm. dikte en als ze met voldoende voeg verwerkt worden. Doordat ze geen afstandhouders hebben kunnen ze, door het ‘werken’ bij belasting, langs de randen splinteren.

Let op de verschillen tussen hoogkant- en platgeproduceerde materialen. Informatie hierover vindt u op de pagina Klinkers.

Steenstore© | TIPS: Aftrillen mag tot max. de maat 30/40 en alleen met een rubbermat onder de trilmachine. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid (Plana is strak, veel afbeeldingen geven een verouderde variant weer!).

Plana© is een serie uit het Linje Svenska© private label assortiment.

abbey 2030 zwartMörka

puras 3040 grijszwart

Dimma

trumlad flamma

Flamma

trumlad tropiska

Tropiska

abbey 2030 avondzon

Skymning

abbey 2030 room

Grädde

abbey 2030 sierra

Öken

abbey 2030 toscaans

Södra

trumlad gra brun

Grabrun

Top