Klinkers Cassaia+ (verouderd)

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Klinkers Cassaia+ (verouderd)
De naam Klinkers Cassaia+ staat voor de verouderde variant van de Klinkers Carreau+. En ook dit zijn kanjers qua esthetiek. Door hun vriendelijke afmetingen en verouderde deklaag en randen zijn deze klinkers erg geliefd voor tijdloze en exclusieve projecten. Een buitenterras, pad of oprit krijgt dankzij de Klinkers Cassaia+ een visuele boost. Rust, ruimte en openheid: dat zijn de sleutelbegrippen die dit gamma van Stone & Style het best typeren.

De kwaliteit kan je afzien aan de afwerking, zo zie je steeds een chique fijne structuur en hebben ze een mooie verdichte deklaag. En, niet zichtbaar maar wel een pluspunt, ze hebben ten opzichte van de producten van andere fabrikanten een zeer hoge dichtheid van de kern, ze wegen bij eenzelfde dikte dan ook zwaarder. Al met al redenen genoeg om voor de Megategels en klinkers van Stone & Style te kiezen.

Eigenschappen Cassaia serie
Cassaia+, de verouderde variant van de Carreau+, is de klassieker binnen de Stone & Style collectie. Dat wil niet zeggen dat de Cassaia+ een klassieke steen is maar wel dat hij een tijdloze elegantie uitstraalt. De Cassaia+ heeft iets nostalgisch, iets dat het verlangen naar authenticiteit uitademt. Dankzij het zeer hoge gehalte kleurpigmenten behouden ze bovendien jarenlang hun warme, diepe tinten.

Droomt u van nostalgie en authenticiteit? Dan is het Cassaia+ gamma perfect om een geslaagd buitenproject kracht bij te zetten. De klinkers uit het Cassaia+ gamma voelen zich immers perfect thuis in gestileerde tuinen, romantische terraspartijen en tijdloze buitenruimtes.

Klinkers Cassaia+ zijn vlakke, slijtvaste verouderde deklaagstenen, met verouderde randen, met afstandhouder (afhankelijk van de maat). Ze zijn geschikt voor terras, pad en oprit* (afhankelijk van de maat).

Steenstore© | TIPS: Aftrillen mag tot max. de maat 20/30 en alleen met een rubbermat onder de trilmachine. En voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand of metselzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Klinkers Cassaia+ is een serie uit het assortiment van Stone & Style.
Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool.

Overzicht van de kleuren
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Gris Naturel

Arduna

Carbon

 
Nuance

Turf

Latte

Overige kleuren worden bij ons niet geshowd en op deze pagina getoond. Meer info vindt u in de Stone & Style brochure.

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2017
Bestellen kan per volle laag. Wanneer een volle pallet op een aantal lagen wordt afgepast wordt er aanbreektoeslag berekend, zie hieronder.

Top