excluton.nl

Excluton logoExcluton sierbestrating, de juiste keuze! Laat u inspireren & informeren. Met Excluton maakt u de prachtigste tuinen met daarin de mooiste producten. Naast alle inspiratie geven ze ook de informatie die u nodig heeft om tot een voor u passende tuininrichting te komen. Zij (en wij) wensen u veel tuinplezier!

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Excluton, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort. Bijvoorbeeld hun uitgebreide serie 60 Plus en de Mondo-X siertegels hebben zo’n stevige deklaag.

Presentatie private label Linje Svenska©

Excluton z’n assortiment omvat een compleet aanbod aan sierbestratingsmaterialen, van voordelig tot hoogwaardig. De serie’s die ze voeren zijn:

Puras, Abbeystones, BSS betonstraatsteen KOMO, Terras-serie, serie’s  40 Plus 4.0 en 60 Plus 3.0 en 4.0, en de Mondo-X siertegels (Optimum, Flamestone, Rusticslate, Silver- Blackstar en Xtra (Oud-Hollands)). Ook voeren ze de bijzonder innovatieve serie’s Noviton printtegels en Kera+ (drie lijnen keramische tegels op een (lichtgewicht)drager).

Daarnaast voeren we alle benodigde kantopsluitingen en betonwaren voor de tuin. En natuurlijk een ruime waaier aan keramische tegels, natuursteen tegels, natuursteensplit en -keien.

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Excluton.